Free backlinks

- 4 comentarii
Sa incepem prin a defini backlink-urile.

Backlink-urile sint legaturi de pe alte site-uri sau pagini trimise catre o pagina sau catre domeniul principal. Poate explicatia asta nu e prea ok, backlink-urile sustin un site la cautarile pe motoarele de cautare.
In mod normal, intentia principala nu e iesirea la cautari, ci referinta catre un site sau o pagina a unui site. Cu cat un site sau o pagina are mai multe backlink-uri cu atat autoritatea si relevanta unui site sau a unei pagini web creste in comparatie cu alte pagini sau site-uri asemanatoare.
Backlink-urile se pot crea natural, organic …adica legaturile catre propriul site sau propria pagina sint date datorita relevantei continutului sau pentru ca se face referire catre un continut relevant.
O alta metoda de a crea backlink-uri e cea intentionata, voita. Inscrierile in directoare, schimbul de link-uri, cumpararea de link-uri din recenzii, comunitatile sociale si colaborative sint ale metode de a consturi link-uri catre un site.
Valoarea unui link e data de anchor text (cuvantul cheie care trimite link-ul catre o pagina sau un site), varsta link-ului, tipul link-ului (imagine sau text), textul ce inconjoara acel link si relevanta fata de pagina catre care se face trimitere, numarul de link-uri care ies dintr-o pagina, reprocitatea link-urilor, etc.
Numarul de backlink-uri care recomanda un site sau o pagina, e un alt factor important pentru a iesi la cautari. Pe langa factorii enumerati anteriori, numarul de backlink-uri influenteaza pozitionarile la cautari.
Calitatea unui backlink e, nu in ultimul rand, un factor important. Ziceam anterior ca numarul de backlink-uri e un factor important, dar daca numarul IBL-urilor sint de slaba calitate, atunci acest numar e aproape irelevant. IBL-urile trebuie sa fie de calitate, calitatea nu e data doar de Page Rank, ci de vechimea, autoritatea sau popularitatea unui site. Page Rank-ul e o nota (oarecare) ce estimeaza calitativ un site, dar pana la urma nu el determina calitatea efectiva.

Sursa

Am terminat cu teoria. Sa trecem la practica. Mai jos i-ti voi oferi un mic programel pentru 140 Backlinks.

Imi pare rau dragii mei dar am scos programele de backlink. Nu se mai practica de cand google tot schimba regulile jocului. Asa ca scrieti continut de calitate si unic.

4 comentarii:

 
Copyright © . Bani online si bani pe net - Posts · Comments
Theme Template by .