miercuri, 14 martie 2012

Febra WAZZUB.com - Scam or???

Febra WAZZUB.com - Scam or???


Reclame, mass-uri, facebook toţi au înnebunit.

Înţeleg că vreţi să faceţi bani, să încercaţi totul, dar nu aşa ceva.
La cât se laudă cu investiţii tehnologii etc. Au un site de tot kktu. (Nu trebuie sa fii expert în webdesign să îţi dai seama.)
Înainte de a furniza datele şi adresa de email, faceţi o căutare pe Google. Nu e nici primul şi nici ultimul site de genul.




Mai jos găsiţi vrăjeala:


1. Ce este Wazzub?

Wazzub se doreste a fi o comunitate globala care ne plateste, in care utilizatorilor li se ofera solutia ca in locul motoarelor de cautare existente ca Google si Yahoo sa foloseasca Wazzub. Este un fapt cunoscut ca Google, Yahoo si Ask castiga miliarde de dolari doar pentru faptul ca cei mai multi dintre noi folosesc serviciile lor.

2. Despre ce este vorba in aceasta prezentare?

In aceasta prezentare trebuie clarificat ca Wazzub nu este un multi level marketing (MLM) sau un program de tip Matrice. Este o companie care a fost infiintata de investitori de calitate din 2007 si care au intentia de a depasi Google-ul. Noul motor de cautare doreste sa imparta 50 % din profit cu toti membrii sai inscrisi GRATUIT care raman membri GRATUITI, intrucat n-au nici o obligatie de a plati vreo taxa sau sa-si upgradeze contul. Inscrierea este 100% gratuita pana la 9 aprilie 2012.


3. Este oare o gluma sau o inselatorie?


Nu este o gluma, Wazzub este cu adevarat un proiect de multe miliarde de dolari, in lucru. Este cu adevarat unic fata de Google , ca el va imparti 50 % din profitul lui cu membrii inscrisi GRATUIT pana la 9 aprilie 2012. Spre deosebire de programe similare care au fost lansate mai inainte, inscrierea in acest motor de cautare nu costa nicio taxa de administrare sau lunara. Nu vi se va cere sa cumparati sau sa vindeti nimic ca sa castigati bani cu Wazzub.


4. Daca noi va satisfacem conditia de a nu cumpara sau vinde, cum obtine bani acest motor de cautare?

Buna Intrebare! Sa luam Yahoo sau Google ca exemplu! Aceste 2 motoare de cautare au un milliard de utilizatori pe luna care folosesc serviciile lor, fara sa plateasca pentru asta. Aceste motoare de cautare populare fac milioane de dolari, doar prin afisarea de reclame pe site-ul lor, din aceasta rezultand o medie de apoximativ 1$/utilizator unic/luna. Wazzub foloseste o tehnologie asemanatoare cu Google si Yahoo, existand si alte venituri suplimentare importante.


5. Cum poate Wazzub sa imparta 50 % din profit cu membrii inscrisi GRATUIT?

Wazzub castiga bani din publicitate. 50 % din profit este distribuit actionarilor si investitorilor care deja au investit in proiectul lor, restul de 50% vor fi dati tuturor membrilor inscrisi GRATUIT, care folosesc WAZZUB ca pagina de pornire (homepage).


6. Care este secretul din spatele Wazzub?

Wazzub este acum la etapa inregistrarii care se va termina la 09 aprilie 2012.
Secretul din spatele usii este metoda de inscriere la acest program care se face prin invitatie. Daca vrei sa te inregistrezi obtii link-ul de recomandare si apoi obtii imediat un altul personal. Inscrierea are limitari si pentru acest motiv invitatia ar putea sa nu mai functioneze mai tarziu, asa ca pre-inregistreaza-te, acesta fiind momentul optim.


7. Cand este programat sa fie lansat motorul de cautare?


Daca te pre-inregistreziacum, atunci iti poti accesa pagina web, intre 1 ianuarie si 09 aprilie 2012. Vei putea sa-ti verifici zona cu membrii noi si sa-ti vezi linia de sub tine, cum creste, invitand lumea cu ajutorul link-ului de recomandare. Persoanele recomandate la Wazzub sunt denumite “Producatori de dolari”. El arata ca, cu cat mai multe persoane recomanzi in perioada de pre-lansare cu atat mai mult vei castiga cand programul este lansat.


8. Cand va fi lansat cu adevarat motorul de cautare?


In aprilie 2012 motorul de cautare va deveni activ pentru membrii inscrisi GRATUIT, care se inscriu acum, care vor incepe sa castige bani. Cursuri practice cuprinzatoare si seminarii web vor fi prezentate pentru a face din Wazzub pagina ideala de pornire. Cateva din noile dezvloltari vor include un motor de cautare personalizat, update-uri la informatii, cele mai bine vandute produse online, divertisment, video si jocuri de abilitate. Folosind feedback–ul si comentariile primate de la utilizatori, se vor promova noi strategii. Cand toate caracteristicile vor functiona fara erori, echipa Wazzub va lansa varianta finala a motorului de cautare Wazzub, la 1 iulie 2012, pentru a tinti transformarea in bani a proiectului, avand scopul de a-si servi milioanele de utilizatori.



Rezultatul căutării pe google:


The scam Wazzub.com is not aimed at the everyday members but at the advertisers and businesses looking to gain mass exposure.

Lets start by doing a simple whois search for the domain wazzub.com it returns the following information.

Registrant:
GIT Global Investments Inc.

391 NW 179 Ave
Beaverton, Oregon 97006
United States

Registered through: GoDaddy.com, LLC (http://www.godaddy.com)
Domain Name: WAZZUB.COM
Created on: 11-Jun-11
Expires on: 11-Jun-12
Last Updated on: 11-Jun-11

Administrative Contact:
Department, Hosting service@wazzub.com
GIT Global Investments Inc.
391 NW 179 Ave
Beaverton, Oregon 97006
United States
+1.5418338222

(We should note that the domain expires around the same time as this site supposedly launches)

Next we do a search for any reports against this company

we do this by typing the name of the company +scam into the search box "GIT Global Investments Inc.+scam"

and we find there are indeed reports against this company spanning several years

http://www.scam.com/showthread.php?t=12180

lastly we look up the company registration data by again typing the company name followed by "Business registration" and there find it is reported as registered in

"GIT Global Investments Inc.business registration oregon"

and this returns further confirmation that this is indeed a scam as the registration data does not match the company profile being promoted

GIT GLOBAL INVESTMENTS INC
391 Nw 179Th Ave
Beaverton, OR 97006
Contact: CATHY L HALVERSON
Phone: Not Available

Directory Heading
PERSONAL SERVICES AND LAUNDRIES
Incorporated: 10/2011; Personal Services and Laundries, Personal services including babysitting, shopping, personal assistants, and laundry services.
Tags
babysitting, laundry, personal, sercurity services, cleaners, lock, locksmith, safes, alarm, security, investigations, safety, fire alarm, fire alarms, fire systems, investigations

You will note that the address for both the whois and the business registration is identical thereby confirming we have the same company.

So exactly what does Babysitting and home laundry have to do with running something being promtoed as bigger than google with billions spent on development ??

The answer Nothing at all it just proves the lies being spread, the bottom line is a little due dilligence can save you a ton of heartbreak and may save other people from being ruined by these criminal types


Lăsaţi prostiile şi apucaţi-vă de lucruri serioase.

16 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. dute la lucru!!!

      Ștergere
    2. Toti muncim mai mult sau mai putin. Cel putin eu am un job.
      Tot ce gasesti pe acest blog, are caracter informativ.
      (sa nu mai visam la bani facuti usor si nici la site-uri care promit imbogatirea)

      Ștergere
  2. Pe mine una ma lasa rece....este o porcarie, dar foarte multi oameni sunt atrasi de mirajul de-a castiga bani multi cu munca putina

    RăspundețiȘtergere
  3. Decât să mă apuc de aşa ceva mai bine stau şi dau click-uri pe site-uri de Pay Per Click hahaha. Îs multe care nu te ajută decât să-ţi pierzi timpul în timp ce alţii fac bani pe urma ta. Probabil ăsta este unul dintre cele mai bune exemple despre care am citit în ultima vreme. Toţi vor să se îmbogăţească peste noapte.
    Eu prefer să lucrez cu site-uri care te plătesc să scrii conţinut pe diferite teme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai putea recomanda unele dintre aceste site-uri serioase(care te plătesc să scrii conţinut pe diferite teme) ?

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  4. Nu se stie nici odata de unde sare iepurasul si in plus de asta incercare moarte nare daca tot e gratuit.De pierdut timp il pierzi oricum pe alte site-uri dece sa nul pierdeti si aici un pic, daca se adeveresc toate vorbele macar 50% tot e ceva decat pierdere de vreme in van.Personal sant si eu sceptic un pic dar dao incolo ca incerc si ce va iesii vom vedea

    RăspundețiȘtergere
  5. Simpla mea parere este ca Wazzub este doar un scam.

    RăspundețiȘtergere
  6. wazzub, doc ?
    iţă big şit creat de nişte găinari, pentru a beneficia de pe urma prostimii care se va înscrie acolo.

    1960.

    RăspundețiȘtergere
  7. E un mare SCAM. aproape orice programator stie sa faca o astfel de prostie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Daedalus online cred ca e singurul site de unde intr`adevar poti face cativa banuti.Si nu e nicio vrajeala:).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit despre daedalus online dar nu consider corect sa ceara codul numeric personal.

      Ștergere
  9. Cam toate site-urile de genul asta sunt la fel. Am gasit foarte multe scam-uri, toate cu aceeasi platforma si doar numele schimbat.

    RăspundețiȘtergere
  10. -ILA-iLivingApp-

    Cea mai NOUA AFACERE on line care cu adevărat plătește!!!
    Când spun că plătește, nu mă refer la sume mici de 100 - 1.500/lunar, ci la 500 $ - 2.500 $ sau mai mult, cu o investiție de doar 9,95 $(nu va trebuie decat o invitatie si un card valabil on line!)
    Pentru mai multe INFORMAȚII, căutați-mă pe privat! O zi frumoasă tuturor!
    http://www.iLivingApp.com/nelu
    engleza-http://www.youtube.com/watch?v=TBVeq0_BsFY
    Skype-fany22Nelu.
    romana-http://www.youtube.com/watch?v=tiQ1B6mNhMA

    RăspundețiȘtergere

 
Copyright © . Bani online si bani pe net - Posts · Comments
Theme Template by .