luni, 21 ianuarie 2013

FanBox adevar sau minciuna?

Cu ceva timp în urmă am încercat un nou site Fanbox. Un fel de socializare care te plătește pentru timpul tău petrecut la ei pe site.
Modalități de a face bani pe Fanbox sunt mai multe.

- bloguri
- reclame
- referali
- si altele

Toate bune și frumoase până la completarea profilului. După o lună de activitate observ că profilul meu este complet 50%.  Completasem toate datele necesare.



Îmi cereau să mă conectez cu facebook, și datele după un card bancar??
Pentru ce aveau nevoie de datele mele?  Până la urmă nu depuneam nimic, în cel mai rău caz scoteam bani.


Și de unde ar avea Fanbox bani sa platească?
Sincer eu unul nu am văzut reclame sau produse, nu au nicio modalitate de unde ar putea scoate ceva cenți. Singurele reclame sunt cele de la utilizatori, care sunt facute tot pe bani virtuali.


Și la ce dovezi de plată am văzut - 600 $, 1000$, nu prea știu de unde și-ar permite toți acești bani.

Vrăjeli pe net sunt multe. Alegerea depinde de tine.


Care aveți dovezi de plată autentice, chiar vă rog să le împărtașiți cu noi.


Am văzut și dovezi de plată pe internet... dar totuși nu cred.
Din ce iși scot ei banii ??? De unde iși permit să plătească atația bani???

56 comentarii:

  1. Florine, te rog poti da un ochi pe http://www.consumersinn.com/rom1/ ?? Urmaresc site-ul asta de ceva timp pentru ca vreau sa-l demasc grav. Isi tot schimba imaginile de pe site dar doar alea din stanga, inainte vindea cirese amare pentru slabit daca iti vine sa crezi :))

    Fii atent te rog la comentarii si cati scriu ca au dat comanda .... Eu am scris ca acest site este defapt un scam.. si mi-au sters comentariu..

    Am dat de acest site prin culmea... reclama cu Doctor Oz despre cum poti slabii imediat fara efort in cateva zile... si reclama era pe Yahoo News Romania.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am acumulat 1732 dolari fara sa ma fi logat. Nu stiu ce se intampla.

      Ștergere
    2. Eu am primit mai multe email-uri de la ei ca am diferite sume de bani..dar eu nu mi-am facut niciodata cont pe site-ul acesta..nu mai inteleg nimic..e posibil sa imi foloseasca cineva adresa de email sau doar scriu ei asa? Multumesc.

      Ștergere
  2. Imi poate cineva cum sa sterg contul de pe fanbox?Va rog.Am inceput si eu sa fac cate ceva pe acolo dar nu mai vreau.Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Account...account settings...delete account

    RăspundețiȘtergere
  4. Niste tepari timp de 0 luna de zile mau bombardat zilnic cu mesaje azi ai castigat 7,8$$,lucrul asta se repeta zilnic..
    Azi am avut surpriza sa citesc un mesaj ca am sa le dau 12$
    Spun ei ca taxa lunara este de 2$ ne achitando platesti o penalizare de 10 $...
    Urmatoarea luna o penalizare dubla de 20$
    Acum va intreb pe voii daca era un site serios,te abureste zilnic azi ai castigat atat a doua zi atat ...Suma totala la mine spune ca este de 280$,de ce nu opresc acea cotiza-tie din acei banii????
    Asa ca parerea mea despre acel site este ca este un mare SCAM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si ce ati facut pana la urma? mai exact ce sa intamplat cu suma de bani pe care acestia o cereau??

      Ștergere
    2. nu se intampla nimic , nu-ti face nimeni nimic , dupa o perioada suma se sterge si daca nu ai activitate si contul . Uite vorbeste cu Nicu Vlad .

      Ștergere
    3. Fănică băiatule, or fi ei hoți, dar după cum scrii și eu ți-aș cere bani: pentru răbdarea cu care ți-am citit rândurile ce mi-au mâncat un minut din viață!

      Ștergere
  5. si ce ati facut pana la urma? mai exact ce sa intamplat cu suma de bani pe care acestia o cereau??

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta e mult mai sigur...am vazut.o pe net si am testat.o .Merita incercat

    http://thebestoportunity.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu zic asa : Citeste ,ca oaspete, cu atentie toate conditiile in care lucreaza site-ul si inainte de a-ti face cont , vorbeste cu cel care ti-a dat parola de acces . Apoi urmeaza sfaturile lui .Fara card bancar nu se poate pentru ca e logic sa ai asa ceva ,pentru a face plati si retrageri . Si-n toate afacerile intai trebuie sa investesti .Aici sumele investite sunt foarte mici .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o mare minciuna site-ul asta,niste hotii nenorociti care fura din buzunarele oamenilor

      Ștergere
  8. Mie imi spun ca m-a sugerat o prietena pe site-ul lor si ca trebuie sa imi completez informatiile personale care sunt deja completate in proportie de 0% si primesc mereu mail-uri ...se poate intampla ceva daca nu fac nimic?

    RăspundețiȘtergere
  9. Dragii mei, mi-am pus aceleasi intrebari la inceput cand am intrat pe FanBox..dar acum dupa un an jumatate de activitate in FanBox..pot se va asigur ca se castiga bani...dar nu foarte usor , trebuie sa fii activ si banii vor veni, dar ..doar dupa cateva luni de la inscriere in FanBox. deoarece intai trebuie sa ai activitate , sa iti faci fani si prieteni care te vor ajuta sa castigi, prin comentariile lor la ceea ce tu postezi.
    eu in ultimele 6 luni am castigat 900 dolari.. nu e mult..dar decat sa stau sa ma joc pe Facebook tot feluri de jocuri care imi si viruseaza calculatorul....prefer sa imi petrec timpul liber pe FanBox.....deci este alegerea voastra .. pentru ce optati...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SERIOS, DOAR 900 DE DOLARI ESTI TARE FRATICA, JURATE SA M..... TU

      Ștergere
    2. m-am inscris si eu pe acest site ,nici nu mai stiu cand ,l-am gasit prin altele pe unde fac clickuri si pierd si eu timpul mai mult pe ele decat sa ma joc in facebook,dar de logat nici nu stiu daca m-am logat de 5 ori pana acum si in ultimul timp primesc un mesaj mereu de la ei "I noticed that your FanBox account is not protected, despite your sizable earnings of $1,554.44. ",cont bancar nu l-am dat ca nu am,ce este cu acest mesaj? cum s-au facut acesti bani sau ce reprezinta ei mai bine zis ca nu inteleg,nici nu stiu bine ce trebuie sa fac pe acest site

      Ștergere
    3. Enlace para Referidos: https://www.fortadpays.com/themes/common/signup.php?ref=86613

      Ștergere
    4. Empowr este o teapa ordinara facuta pe fata
      FRAUDA PE FATA
      zilnic streseaza utilizatori cu mesaje sa valideze conturile ca sa mai aibe ei ce sa fure din conturi... de 2 ani urmaresc acest site care se numea defapt fanbox.
      acest site este facut pentru cei naivi care cred ca vor castiga bani, dar nu este adevarat. cunosc persoane care le-a furat bani din cont 3000 de dolari sau 500 $ si etc, am foarte multe dovezi impotriva lor.... dar inca mai astept sa vad pana unde vor sa ajunga dupa cere le voi face publice pe tot internetul
      apropo - daca nu stiati presedintele empowr adica fostul fanbox a mai fost arestat pentru frauda....si aceasta dovada o detin.

      Ștergere
  10. Eu am o intrebare...daca exista cineva care ar putea sa-mi raspunda...eu nu m-am inscris pe acest site...si totusi am primit o notifcare prin care mi se spunea ca am cca 400$ in cont??? cum asa? daca eu nu m am inscris...am intrat si am vazut profil creat cu adresa de mail de la yahoo...mi se cerea o completare a datelor personale printre care si contul bancar..normal ca am refuzat...cum am totusi un cont pe acest site??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am patit asta,am chiar doua mail-uri, dar nu am intrat,de teama vreunui virus.Adica sa inteleg ca am un cont pe care nu l-am facut? Ar trebui totusi sa accesez linkul si sa sterg contul? Poate ne spuneti careva, multumim

      Ștergere
  11. eu am 903 de dolari pe el si nam intrat in viata mea pe el :))

    RăspundețiȘtergere
  12. eu am 780 $ vorba lui adrian nu am vazut culoarea verzișorilor

    RăspundețiȘtergere
  13. Hmm toti va dati cu parerea dar sunt oameni care au scos bani de pe acest site .... Cine e interesat de un cont sa ma anunte pe messenger stefanescu.fxea@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  14. castigi simplu si usor cu doar 5 minute pe zi http://www.neobux.com/?r=Florin2593

    RăspundețiȘtergere
  15. On May 5 you earned $27.81 (Your FanBox homepage)
    All-time earnings: $1,128.24

    Am cont aici de 2-3 ani am si uitat pana ce a venit email , dar daca dau la cash out nu se poate retrage suma , $0 available to cash out ! Acu 3 luni tot asa a venit un email cu cateva sute de dolari dar la fel la cash out $0 , deci nu am nici eu incredere in fanbox ! SCAM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba baiatule, daca vrei sa castigi pe FanBox, mai intai trebuie sa inveti regulamentul dupa care functioneaza sistemul. Nu poti sa faci cash out pentru ca probabil nu ti-ai platit taxa de procesare a fondurilor IPL. Ai inteles inteligentule? ... Despre ce SCAM vorbesti? Ai scame pe creier? Nu-ti mai da pareri pe internet despre lucruri la care nu te pricepi, pentru ca faci rau la altii... Sistemul functioneaza foarte bine de ani de zile. Daca muncesti zilnic cel putin o ora castigurile incep sa creasca. Este o munca simpla sau mai bine zis o distractie care se plateste foarte bine. In 2 -3 ani se poate ajunge la la castiguri de mii de dolari.

      Ștergere
    2. Taci gunoiule :))

      Ștergere
    3. ma intereseaza,contacteaza-ma pe popescu.daniela23@yahoo.com,.....da-mi de inteles ca este vorba despre fanbox.com si te accept imediat

      Ștergere
  16. si eu m am inscris acum vreo 2 ani,si am acumulat 4,7oo de dolari,mi am facut card special numai pentru asta,l am inscris,ziua urmatoare imi cerea sa mi pun din nou datele,nu m au acceptat..dar suma creste in continuare..Nu am habar de nimic..vor fi adevarati sau nu dolarei....ramane de vazut..

    RăspundețiȘtergere
  17. http://PayConsole.com/?invite=10316

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Anonim,

      Cei acest PayConsole??? Astept detalii?

      Ștergere
    2. Cu siguranta o mare prostie, 1500$ pe saptamana, pe bune???

      Ștergere
  18. Eu am avut ghinionul sa am activitate cateva ore bune pe zi timp de un an, sa acumulez niste castiguri (reale, inafara de plata IPL in valoare de 157$) si sa mi se bocheze contul.In consecinta, inafara faptului ca am investit bani pentru ca am fost Power User(adica platesti lunar o anumita suma pentru a avea castiguri mai mari decat basic userii) cat si timp, eu nu mai am cum sa ii recuperez.V-as recomanda sa nu aveti incredere in astfel de modalitati de a castiga bani.

    RăspundețiȘtergere
  19. fan box ma platit de doua ori fara sa dau cont bancar. prin cec trimis pin posta dar sumele erau mici
    prima data am retras 25 dolari si a doa oara 30 de dolari prin cec trimis pin posta, cu acest cec mam prezentat la BCR si miau luat comision 8 dolari din bani care au venit dupa o luna de la prezentare, am evitat sami dau contul de paypal crezand ca este un spam , o zi buna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O dovada de plata ceva??? Pe vorba buna... nu mai cred pe nimeni!!!

      Ștergere
  20. CArMZ Ca, acesta este numele coach-ului (antrenor la ce?) mi-a trimis un mail prin care mă anunță că în 19 martie am mai câștigat 5,51 $ și că totalul all time e de 2287.87 $ doar că ar trebui să-mi optimizez contul ca pe urmă să-l maximizez și ulterior să-l monetizez. Vă întreb ce e de făcut pentru că având în vedere că nu am nici un fel de activitate ca bloger ori de alt fel pe net nu văd de unde s-au acumulat acești bani. Mie, unul care-și câștigă banul dintr-un salariu normal, mi se pare o mare țeapă. Fără supărare pentru acei coach care trâmbițează câștiguri de sute chiar mii de $ cu o oră-două de muncă pe net, care însă nu aduc măcar o dovadă clară a unui document de încasare a vreunei sume. Luați-vă coach-ilor un serviciu cinstit și la muncă fraților că de țepari e plină lumea. Faceți ceva util și... dispăreți.

    RăspundețiȘtergere
  21. You've already earned $2,248.74, asa zic ei sa-i cred ?????

    RăspundețiȘtergere
  22. Lasati FanBox`ul eu am acolo 9870 $ si am de dat 1280$ , si asta dupa un an si ceva .
    Incercati mai bine
    http://surprisebux.com/?ref=danieldanut

    RăspundețiȘtergere
  23. mergeti la banca faceti un card pune ceva bani pe el cat esti dispus ca sa dai drumu la o treaba, 10-20-50-100-1000 lei, baga banii in fanbox imediat cum iti deschizi cont nou, listeaza aduri bloguri trompete tot ce vrea muschii tai sau ce te duce pe tine capul cel mai bine ca sa iti si placa ce faci nu doar sa iti fie usor... Dau raspunsul acesta ca dupa ani de zile tot dobitoci sunteti multi dintre voi nu ati fost in stare in ani de zile de cand e fanboxu sa iti traduci si tu acolo cateva pagini din engleza in romana.. da ce vb prostii ca sunt si gata traduse numa sa te duci sa citesti 1-2-3 ore cat ai timp si in functie de ce ai nevoie sa sau vrei tu sa faci... Poluati internet si situri si tot numa cu conversatii negative, pesimiste, dobitocii, idiotenii sau chiar si eu stiu ce mizerii va poate duce pe unii capul sa scrieti.

    PS
    Prostia este un pacat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricine are dreptu sa fie prost uneori. Problema e cu cei care abuzeaza de acest drept . :))

      Ștergere
  24. Vreau si eu o dovada cu un extras de cont daca intradevar platesc saiturile astea

    RăspundețiȘtergere
  25. Mie mi-au luat 200 lei nenorocitii de pe paypal...

    RăspundețiȘtergere
  26. Mi-e ciuda rau, muncesc pe bani si un simplu click pac s a conectat cu paypal ul meu si pac -$48. Imi vine sa plang de ciuda... Mie imi aratau $4000. Cand am dat cash out...gata banii... Plus ca trebuie previeniti oameni!!! Te pun cu paypal sa accepti un preapproved payments! Eu am intrat in contul meu de paypal si i am dat cancel. Dupa ce ca am pierdut 200 lei aiurea, dupa ce ca nici nu aveam, riscam sa imi ia lunar! Oamenii trebuie sa stie asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am luat o teapa la fel dupa ce in paypal mi-a fost introdus cardul bancar am spus ca incerc si eu fanbox dar in pp am avut 0 $ Programul fain frumos mi-a luat vreo 800 de lei dintrun sut de pe card stie cineva cum il pot cere inapoi ?

      Ștergere
    2. Si eu am patit la fel mi-au luat printrun simplu pic pac prin paypal de pe card 800 de lei stie cumva cum ii pot primii inapoi ?

      Ștergere
  27. un joc dragut unde poti castiga ceva banuti https://www.hamllet.com/?r=Nec

    RăspundețiȘtergere
  28. O mare tzeapa omenilor ,f... mama lor de jigodii

    RăspundețiȘtergere
  29. cine dreaqu va da bani degeaba bai oameni buni??? :))))

    RăspundețiȘtergere
  30. fan box s a transformat in empowr.
    chiar dc atasati paypal aveti grija la setari,mai precis setati sa va opreasca din banii castigati pe site ( like uri,postari,bloguri).

    RăspundețiȘtergere

 
Copyright © . Bani online si bani pe net - Posts · Comments
Theme Template by .