sâmbătă, 22 iunie 2013

Bani din sondaje platite si blog teapa

Salut dragii mei.

Nu am mai scris de ceva tinp pe acest blog... Am fost plecat cu munca.

De vreo cateva luni am realizat un nou blog. http://money-maker-online-info.blogspot.ro/

Cam tot ce contine este copiat de pe unde am apucat...

Dar spre surprinderea mea este pe google este accesat... si pentru unii dintre voi chiar foarte interesant. Nu l-am promovat niciodata.

Dupa cate am vazut se cauta metodele usoare de a realiza venituri online.

In general site-uri de sondaje online.

Ascultati la mine.. nu o sa faceti nimic cu sondajele online..  poate doar cativa marunti... sigur cauti o mini afacere.. un venit pasiv. Asa ca apucati-va de lucruri mai serioase.


5 comentarii:

  1. ai dreptate in aceasta privinta, mai ales ca multi cand isi vad treaba facuta nici nu mai dai de ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. se castiga si din jocuri online...

    http://www.anno1777.com/index.php?i=419985
    http://www.marketglory.com/strategygame/sparkie
    http://www.virtconomics.com/recruit/t04rj50ry4xu7xvdgden

    RăspundețiȘtergere
  3. Procedura de preluare a jocului a inceput pe 1 Aprilie 2014 (nu e nici o gluma) si s-a incheiat pe data de 5 Iunie 2015. Incepand de la data de 5 Aprilie 2015, in joc s-au facut peste 150 de modificari si reparatii de catre noua administratie. Printre ele enumeram urmatoarele mai importante:

    -conturile nu se mai sterg dupa doar 30 de zile de inactivitate , ci dupa 60 de zile de inactivitate (deci va puteti face concediile linistiti ca va veti regasi conturile functionale)
    -taxele forfetare la firme sunt incluse acum in pretul de vanzare a produselor
    -divdendele nu se mai platesc la retragerea banilor din firme, ci in omentul vanzarii produsului (deci actionarii la firme in sfarsit pot castiga bani de pe urma actiunilor detinute)
    -recrutii (fostii sclavi) si afiliatii sunt mai profitabili daca detin actiuni la firme
    -in urma razboaielor purtate nu mai castigi doar regiuni cu resurse, ci castigi si cetateni (luptatorii ramasi pe regiunea pierduta in razboi, sunt capturati de tara castigatoare)
    -in fiecare zi primesti bonus in aur pentur fiecare regiune detinuta, in functie de punctele de damage date in razboaiele din ziua precedenta)
    -multe alte modificari ...
    Pentru a vedea toate modificarile, puteti sa va creati cont, chiar cu acelasi nume pe care l-ati avut in trecut (daca ati avut cont vreodata) si cititi INSIDER-ele publicate in ultimii 2 ani. Puteti folosi orice link de afiliere doriti sau puteti intra direct de pe prima pagina, fara nici un link de afiliere http://www.anno1777.com

    RăspundețiȘtergere
  4. e interesant jocul. merita jucat. mai este un joc la fel de bun , cistigi bani reali, nu trebuie sa astepti minute in sir la lupte, cistigi instantaneu,bonusuri mari la cresterea in nivele, admin activ,saritor sa te ajute. are chat online unde poti comunica cu jucatorii online, bonusuri. merita incercat. cine vrea sa se inscrie https://www.goldenbattles.com/referrer/dublup731

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am gasit in sfarsit un site care plateste prin paypal si ofera cate 6 sondaje pe zi. In 8 zile am facut 80 euro. Sper ca pana la sfarsitul lunii sa depasesc 300 euro.
    Vi-l recomand:
    https://ecmero.com/?ref=251379

    RăspundețiȘtergere

 
Copyright © . Bani online si bani pe net - Posts · Comments
Theme Template by .