miercuri, 4 septembrie 2013

Afacereea secolului 21 - iLA



Sunt Voicila Florin și vreau să-ți arat concret o metodă de a face bani pe internet, chiar bani mulți într-un mod sigur și legal. Vorbesc despre fapte concrete. Extrem de mulți oameni din toată lumea (printre care și români) fac bani aici.


Oportunitatea pe care ți-o prezint în continuare în mod normal nu-și permite nimeni să o rateze decât cei care efectiv nu vor să facă bani sau poate cei care nu s-au informat corect. Datoria mea e să mă asigur că ai înțeles planul de recompensare (în special coded bonus și matching bonus), poți testa afacerea fără riscuri (poți renunța absolut când vrei). Oricum, îți arat cum să profiți și tu de explozia industriei de aplicații pentru telefoane mobile, vei cunoaște un fenomen care se răspândește extrem de rapid și care combină trei industrii de miliarde de dolari. Chiar dacă nu te interesează deloc produsul te vei înscrie pentru că aici faci bani atât de simplu! Mai jos găsești informațiile de care ai nevoie. Succes! 




Produsul și compania


        
    iLA (The Inspired Living Application) este o aplicație de iphone care conține materiale video despre managementul timpului, management financiar, dezvoltare personală, leadership, motivație personală și altele (acesta este produsul). Mereu se introduce conținut și chiar dacă nu ai iphone poți accesa de pe calculator sau tabletă. Abonamentul costa 10$ pe lună (de fapt plătești doar prima lună de la tine pentru că apoi sigur o să plătești din câștiguri) iar spunând altora despre ea și înscriindu-i pe linkul tău pur și simplu câștigi bani mulți. Este vorba despre un multi-level marketing iar planul de recompensare este fantastic. Chiar Kevin Thompson, celebrul și respectabilul avocat MLM (situat în top 25 cele mai influente personalități în vânzări directe) a revizuit planul de recompensare și s-a asigurat ca totul să fie perfect legal. 

John Rodgers, președintele iLA este o persoană publică respectabilă și împreuna cu John Marr (creator de aplicații, care este și CEO la Savageapps având colaborări cu Apple) deține această companie. Din echipa lor mai fac parte Matt Wolcott în funcția de COO, Char Barnhart și alți angajați.    



Planul de recompensare

                        Coded bonus
            Pentru primii 3 înscriși nu iei nimic la acest bonus, de la 4-6 primești 5 $ pentru fiecare înscris și pentru 7-10 câte 8 $ iar de la 11 în sus câte 9$ pentru fiecare (primești și pentru o parte din referalii lor până la infinita adâncime dar pentru asta trebuie să vezi o prezentare video ca să înțelegi). Foarte important de reținut că acest bonus îl primești doar la înscrierea referalului, deci nu lunar ca și celelalte două tipuri de câștiguri. 

                         Câștigul din matrice
          După ce te înscrii ai statutul de Associate și ai câștig din matricea de 3x7 chiar dacă referalii sunt aduși de tine, sunt înscrișii referalilor tăi sau i-ai primit de sus din sistem. Câștigul din matrice este următorul:


nivelul 1.   3 x 1.00 $ = 3.00 $             Total =    3.00 $
nivelul 2.   9 x 0.80 $ = 7.20 $                      =   10.20 $
nivelul 3.   27 x 0.10 $ = 2.70 $                     =   12.90 $
nivelul 4.   81 x 0.10 $ = 8.10 $                     =   21.00 $
nivelul 5.   243 x 0.05 $ = 12.15 $                 =   33.15 $
nivelul 6.   729 x 0.10 $ = 72.90 $                  =  106.05 $
nivelul 7.   2187 x 1.10 $ = 2405.70 $              = 2511.75 $

            În matrice sunt 3279 poziții iar când ea se umple vei începe cu un picior nou și așa mai departe, deci nu ai limite. Oricum un venit de peste 2500 $ pe lună doar din asta cred că nu e chiar de neglijat. La ritmul în care se înscrie lumea îți poți completa matricea în câteva săptămâni însă asta depinde de munca fiecăruia. Cel mai bine este ca imediat după ce te-ai înscris să îți înscrii și membrii familiei, cunoscuții, apropiații ca să îți ocupe ei primele locuri din matrice astfel veți profita mai mult de rețeaua ta.

                        Matching bonus
            Înscriind 3 persoane devii Managing Associate și primești bonus de 10% din câștigul lor din matrice. De exemplu 251.17 $ pentru fiecare dacă are matricea plină (753.51 $ pentru toți 3).
            Înscriind 6 persoane devii Senior Associate și primești bonus de 25% din câștigul lor din matrice. De exemplu 627.94 $ pentru fiecare dacă are matricea plină (3767.62 $ pentru toți 6).
            Înscriind 10 persoane devii Executive Associate și primești bonus de 50% din câștigul lor din matrice. De exemplu 1255.87 $ pentru fiecare dacă are matricea plină (12558 $ pentru toți 10).
            Am dat doar niște exemple, referalii tăi nu trebuie să aibă matricele pline ca să primești matching bonusul.

Câștigă un iPad Mini
Toți cei care înscriu minim 3 persoane într-o săptămână sunt incluși într-un concurs. Săptămânal este extras un câștigător dintre cei care se califică iar premiul este un iPad Mini. Sunt și români care au câștigat la acest concurs. E ușor pentru fiecare să se califice! Sunt unii care înscriu zeci de persoane pe zi... oricine poate măcar 3 într-o săptămână...

Înscrierea în iLA

(să ai un card Visa sau Mastercard bun pentru plăți online cu minim 10 $ pe el)

            Intră pe www.iLivingApp.com (așteaptă câteva secunde până se încarcă pagina) și dă click pe Join Now! apoi alegi pachetul de Associate cu $ 9.95 și te conduce în formularul de înscriere. La Sponsor ID trebuie să fie id-ul 396322 iar la Sponsor Name: Voicila Florin, bifezi acolo după care completezi cu datele tale. La rubrica State or Province s-ar putea să nu te lase să pui de exemplu județul tău însă poți selecta un stat din SUA iar după înscriere vei putea modifica din biroul tău virtual, oricum nu e obligatoriu acel câmp. Alegi un username care să fie în link. După ce ai completat acest formular dai Next și în acea pagină alegi tipul cardului tău, introduci numărul cardului fără spații, apoi ultimele 3 cifre de pe verso, data expirării etc. și plătești. Primești un email care confirmă înscrierea, intri pe http://www.ilivingapp.com și la rubrica Login te logezi în biroul tău virtual. Acolo ai toate materialele de care ai nevoie și poți începe să faci și tu înscrieri pe linkul tău.  
 
  • Vino in echipa mea si hai sa facem bani impreuna,
  • Vei primi suport pentru toate intrebarile tale,
  • Vei face bani usor si simplu.
 Update 16.06.2014
 Nu pot zice ca nu am facut bani cu acest site. Dar toate au fost bune la vremea lor.
 
 
 

8 comentarii:

  1. Vreau si eu sa incerc... de unde incep??

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum pot sa promovez si eu afacerea??

    RăspundețiȘtergere
  3. Florin, cum pot sa imi dezvolt si eu matricea... vreau sa adaug si eu oameni..

    RăspundețiȘtergere
  4. Cele mai bune metode si site-uri adunate intr-un blog de facut bani pe net din sondaje, clik-uri, socializare, afiliere si alte metode cu dovezi de plata.
    http://muncaladomiciliu2.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Castigi bani pe net 50 de dolarii citind stiri si email-uri trimise de brandu-uri consacrate din Romania. Inscriere http://www.maildirect.ro/inregistrare/8616e24e71dea817ad0ac121a4f05c74

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreau sa intru in echipa ta, am trimis un email cu nr meu te tel.

    RăspundețiȘtergere

 
Copyright © . Bani online si bani pe net - Posts · Comments
Theme Template by .