joi, 26 iunie 2014

Fanbox continua sa prosteasca lumea

Am castigat 800 de dolari, iar si iar si iar. Am primit zeci poate sute de email-uri de la ei. Adevarul este ca eu mam inregistrat sa vad poate reusesc sa castig ceva monezi.
Dar NU, nu am castigat nimic de la Fanbox, niciodata nici macar o acadea.

Nu despre asta este vorba. Am mai scris un mic articol acum ceva luni in urma si toti inca ma intreaba daca am castigat ceva sau nu, dar dupa cum ziceam NU. Chiar daca ei inca ma spameaza cu mail-uri in fiecare zi.

Marea bataie de cap imi dau acei ce sunt "angajati" de fanbox. Nu doar la mine pe site i-am gasit, sunt prezenti mai peste tot unde se scrie de fanbox. Si promit si se zbat, se mai dau si peste cap... mai au putin si se jura ca fac miii de euro cu fanbox.

"Prieteni mei dragi si iubiti" daca tot faceti bani vreau si eu dovezi. De pe fanbox, din email si din contul tau online de la banca, actualizat la data. Nu este chiar asa greu de facut.... asa ca nu ma luati cu prostii.


O sa fac eu cateva poze la ultima plata de la Adsense. O suma care este usor de digerat...in jur de 80 de euro, dar astea intr-un alt articol.


Astept dovezi palpabile. Si fara comentarii prostesti.

1 comentarii:

  1. Am peste 1300 de euro cu fanbox si e o teapa de toata frumusetea la cheie nu ii poti scoate trebuie sa bagi bani in website pt nush ce categorii chipurile sa ii poti scoate mai tarziu inzecit. Concluzia nu va bagati,

    RăspundețiȘtergere

 
Copyright © . Bani online si bani pe net - Posts · Comments
Theme Template by .