sâmbătă, 28 februarie 2015

Cum sa faci 1 euro pe zi cu Adsense?


Bani online multi si facuti usor. Cam la asta visam mai toti. Asa visam ei eu cu vreo 3 ani in urma si tot nu am devenit independent finaciar.

Ce pot zice despre adsense, este un program foarte bun de a realiza venituri pe termen lung si din punctul meu de vedere si foarte serios.
Pentru toti ce vor sa se apuce sa faca ceva maruntis cu Adsense, trebuie sa inteleaga ca au nevoie de continut, de foarte mult continut. Cel putin 100 de articolo unice si frumos aranjate.

Daca te descurci cu engleza cu atat mai bine, se plateste frumusel pe en. Alege o nisa de piata cu farmacie, leacuri babesti, cresterea animalelor etc.

Era sa uit, foloseste  "google adwords keyword planner" pentru a filtra cuvintele cheie.

Nu sti de ce sa-l folosesti si ce sunt cuvintele cheie??? Pai cuvintele cheie sunt chiar acele cuvinte pe care tu le cauti pe google.
Doar ca acest tool de la google te va ajuta sa le folosesti exact pe cele ce au cautari multe si afisari putine. (cel putin pe acelea ar trebui sa le folosesti). Stiu ca esti destul de destept/destepta si gasesti un tutorial pe youtube despre google adwords keyword planner.

Stiu ca te intrebi cum sa faci 1 euro pe zi cu Adsense??  Trebuie sa incepi usor, cu un blogger si cu multe articole. Nu faci publicitate nu te uti la aspect, ci doar la text. Alegi un template simplu de la blogger adaugi o descriere si cateva cuvinte cheie. Pentru fiecare articol gasesti si o poza relevanta, iar daca ai adunat-o de pe google schimbai numele.

Vei avea nevoie de vreo 6 luni, pana google castiga incredere in tine si iti va trimite persoane interesate direct de ceea ce tu ai scris.

Dupa 6 luni de la lansarea blogului tau te poti apuca de aranajare si putina reclama pe ici pe colo.

Poti sa te inscri si la google Adsense, ca doar na despre asta este vorba. Vei primi acceptul destul de repede... cam intr-o luna. Nu incerca mai devreme, deoarece site-ul, blogul tau este prea mic si prea nerelevant pentru google.


Poti face cam 80 - 100 euro din Adsenes intr-o luna dintr-un blog mic. (Cam 1000 - 2000 de utilizatori pe zi)


Stiu ca nu ma crezi dar am si o mica dovada: 



Please note that we've recently issued a payment to you for your Google AdSense earnings on Jun 23, 2014. Your payment has been sent and should be arriving shortly. For more information, please log into your account and visit your Payment summary page. You may also be able to find a reference number there to track or pick up your payment.


Sincerely,

The Google Billing Team
                                                                               Your Google AdSense ID:0000000
|
Your Billing ID:00000000



Acestea este cel mai frumos email pe care il vei primi. Este cel de la google te anunta ca plata a fost efectuata.

1 comentarii:

  1. Am descoperit site-ul hiveoffers.org unde puteti castiga sume între 0.20$ si 350$. Ba mai mult, la înregistrare primiti suma de 5$ ca bonus de înregistrare.

    RăspundețiȘtergere

 
Copyright © . Bani online si bani pe net - Posts · Comments
Theme Template by .