marți, 18 decembrie 2012

Marketingul afiliat si banii online

Castiga 800RON pentru fiecare advertiser nou adus in 2Parale!

 Profita de promotia pentru advertiseri din noiembrie si decembrie: http://www.2parale.ro
/home/advertisersCastiga pana la 41RON pentru fiecare afiliat nou adus in 2Parale!

1. Despre 2Parale

2Parale este prima si cea mai mare retea de marketing afiliat din Romania si Bulgaria. In acest moment, in 2Parale sunt peste 230 de advertiseri (integram lunar intre 5 si 35 de advertiseri noi) si peste 14500 de afiliati (numarul de afiliati creste zilnic).

Am lansat programul propriu de afiliere prin care oferim comisioane de tip lead pentru advertiserii si afiliatii atrasi in 2Parale.


2. Structura de comisioane

1 RON / lead afiliat = pentru fiecare afiliat nou acceptat in retea (comisioane preferentiale mult mai mari pentru afiliatii performanti)
40 RON / BONUS = pentru toti afiliatii nou acceptati in retea, in momentul in care acestia incaseaza prima plata
400 RON / lead advertiser = pentru fiecare advertiser integrat in retea care beneficiaza de o oferta speciala (ex: reducere la taxa de Set-up&Training)
800 RON / lead advertiser = pentru restul de advertiseri integrati in retea

Comisioanele realizate pentru 2Parale nu pot fi dublate conform campaniei "Dublu pentru campioni".

Durata de viata a cookie-ului este de o luna.

3. Tips & tricks

Poti castiga foarte usor cateva sute / mii de RON pe luna daca:
- Esti administrator, moderezi sau esti activ in comunitati (forumuri, grupuri pe Facebook sau Linkedin etc.) de specialisti (marketing online, afiliere, SEO, AdWords, Facebook, web design, programare, copywriting, ecommerce).
- Ai un blog citit de specialisti.
- Stii sa faci afiliere prin trafic platit (Google, Facebook). Spre exemplu, conform keyword tool-ului de la Google sunt cateva mii de cautari pentru “afiliere”, “marketing afiliat”, “bani online” etc.

Foloseste cu incredere adresa de email afiliere at 2parale punct ro.

Incurajam performanta si, pentru afiliatii cu rezultate bune, putem realiza la cerere bannere, landing page-uri speciale sau chiar continut in exclusivitate.

Foloseste-te de povestile de succes ale magazinelor si afiliatilor din 2Parale. Cateva exemple recente:
- Cum faci peste 10.000 de euro/luna din afiliere, in .ro: http://blog.2parale.ro/2012/07/cum-faci-peste-10-000-de-euroluna-din-afiliere-in-ro-matei-pavel-cautareduceri-ro/
- Cele mai recente testimoniale: http://blog.2parale.ro/2012/07/povestile-voastre-despre-afiliere/
- Cum cresti vanzarile cu 130% - studiu de caz TinaR: http://blog.2parale.ro/2012/07/cum-cresti-vanzarile-cu-130-studiu-de-caz-tinar/
- Cine si cat a castigat in Fashion Affiliate Challenge: http://blog.2parale.ro/2012/07/cine-si-cat-a-castigat-in-fashion-affiliate-challenge/
- 2.245 de lei castigati dintr-o singura vanzare – povestea unui comision record http://blog.2parale.ro/2012/11/2-245-de-lei-castigati-dintr-o-singura-vanzare-povestea-unui-comision-record/


3 comentarii:

 1. Banii online sunt viitorul.
  Ai castigat o conversie, te astept pe la mine pe blog.

  RăspundețiȘtergere
 2. Da .. asa este, intradevar chiar se pot face bani frumosi din marketing-ul afiliat, mai ales daca stii si cum sa-l folosesti ;). Nota 8 pentru articol :), a fost interesant.

  RăspundețiȘtergere
 3. Toti clopoteii din bradul de Craciun sa va cante colindul magic care sa poarte cu el increderea, puterea si speranta ca veti castiga multi bani online din marketing afiliat ! La multi ani tuturor!

  RăspundețiȘtergere

 
Copyright © . Bani online si bani pe net - Posts · Comments
Theme Template by .