duminică, 10 februarie 2013

Millenium Bank : Bonus de până la 500 de lei

Noii clienţi persoane fizice ai Millennium Bank care îşi deschid un Cont de salariu până la finalul lunii martie 2013 primesc un bonus de până la 500 de lei.

Contul de salariu Millennium Bank este un pachet care include, printre alte beneficii, zero comision de administrare a contului, zero comision de administrare pentru Internet Banking şi pentru linia de Call Center dedicată, precum şi zero comision de administrare, în primul an, pentru cardul de debit. Toate retragerile de numerar de la bancomatele Millennium Bank sunt gratuite, la fel ca şi două retrageri pe lună de la bancomatele altor bănci.În plus, prin facilitatea Card cu Bani Înapoi, cardul de debit ataşat Contului de salariu returnează clienţilor până la 100 de lei lunar din sumele folosite pentru cumpărături la supermarketuri şi benzinării din toată ţara. „Clienţii primesc bonusul în următoarea lună direct în contul lor de salariu şi îl pot folosi oricum doresc.


Noua ofertă promoţională pentru Contul de salariu va fi disponibilă în toate sucursalele Millennium Bank până la 31 martie 2013”, se precizează într-un comunicat de presă al Millennium Bank.

1 comentarii:

  1. Frumusetea si unicitatea bijuteriilor handmade este nepretuita. Inca nu am ajuns sa punem pret pe adevarata valoare a lucrurilor facute manual. Felicitarile mele pentru munca depusa.P.S:cu acesti bani primiti de la Milenium bank puteti daruii persoanei dragi o bijuterie handmade unicata

    RăspundețiȘtergere

 
Copyright © . Bani online si bani pe net - Posts · Comments
Theme Template by .